Sayfalar

17 Kasım 2013 Pazar

Renkli Saç Tebeşirleri Hakkında


Merhabalar blogumu hala takip eden güzel okuyucularım :)

Bugün sizlere son dönemde revaçta olan saç tebeşirlerinden bahsedeceğim.Yazısını yazmakta çok geç kaldığım bir ürün oldu ama affedin benii .

  1


Bu ürün bana http://www.sactebesirleri.com/ dan gelmişti. Bende sizler için nasıl bir ürün olduğundan bahsedeyim . Bana gelen sette 24 renk bulunuyor .Açtığınızda aşağıda ki fotoğrafta ki gibi eldiveni de çıkıyor.Sizler için fotoğrafladım. Öncelikle kafalarda ki en büyük sorun olan "koyu saçta belli olur mu?" sorusuna açıklık getirmek istiyorum. Benim saçlarım koyu kahvemsi bir saç ve denediğim her renkten sonuç aldım . Hatta acaba altını önce beyazla boyayıp üstünü açık renkle boyasam nasıl olur diye düşünüp gerçekleştirmişliğim de var ve evet o şekilde daha belirgin bile olabiliyor. Değişiklik yaratmak için güzel eğlenceli bir ürüüün şimdi de gelelim kötü taraflarına ..

3

4

Bu benim saçımdan mı kaynaklı bilmiyorum dedim ama başkalarında deneyince de aynı sonuçla karşılaştım. Ben bu ürünü hiçbir şekilde saçıma sabitleyemedim.Saçımı ıslatıp boyadım ardından düzleştiriciyle sabitlemeye çalıştım olmadı maşayla da denedim ancak saçıma sabitlenmenin aksine toz toz dökülüp kıyafetlerime bulaştı! Ve saçıma dokunduğumda toz toz bir his ve samanlaşmış saçlarım vardı. Birkaç kez hevesimi almak adına saç uçlarıma denediğim bu ürünü daha sonra tekrar kullanmaya çekindim maalesef :( Zaten ıslakken düzleştirici kullanmak ne kadar doğru olabilir ki ?

2

6


Ürünü kullanmadan önce saç ıslatma kısmında suya fön suyu ekleyenlerde varmış zarar vermemesi açısından ancak o sıra fön suyum olmadığı için deneyemedim .Velhasıl merak edenler almak isteyenler alabilir ancak ben pek memnun kalmadım çünkü çok yıpratıcı bir ürün sık kullanmanızı pek tavsiye etmem .

Pembe saç isteyen minik kuzum da denedim birkaç rengi onun saçı daha açık benimkinden onda ki duruşu şöyle :)

ii

Bende o gün kıyafetime uyması açısından kırmızıyı denemiştim o da böyle :)

20130806_213025


Tarafsız güzel bir yazı yazmaya çalıştım,umarım siz de öyle düşünüyorsunuzdur ve umarım beğenmişsinizdir Kadir Bey'e tekrardan teşekkür ederim :)

5

RenklGünler 

9 güzel yorum :) ♥:

Unknown dedi ki...

Bende Ebay'den almıştım aylar öncesinde ama senin deneyimlerinden farklı olmadı. Türkiye'de satılanlardan da almaya cesaret edemedim.
Kesinlikle üzerindeki kıyafetlere yapışıp kıyafeti batırıyor olması en kötü tarafı.
Ve bence sadece sarı saçlara güzel duruyor gibi:)

Sevgiler;
http://yagmurunmodasi.blogspot.com/

İrem GÖKER dedi ki...

Kesinlikle sarı saçta ki duruşu daha iyi :) Ama kalıcı boyamak istense koyu saçta da zümrüt yeşili gibi renkler on numara olabilir :)

Adsız dedi ki...

Önce nemlendirip sonra tebeşiri sürüp ondan sonra saç kurutma makinesiyle kurutman gerekiyor diye biliyorum. :)

İrem GÖKER dedi ki...

Bende aynı işlemi uyguladım ama saç kurutma makineside bir işe yaramıyor maalesef :/

Adsız dedi ki...

Eğer sabitlenmezse kıyafete yapışır. Tere karşı dayanıklı değiller. Atıyorum kahküle yada ense taraflarınıza yapamazsınız. Ne kadar iyi sabitlerseniz sabitleyin gece uyurken yastığınızı rezil eder. Ayrıca sabitleyebilen varsa uygularken havlu kullanmakta fayda var.

Adsız dedi ki...

bende aldım ama kullanamadım bulaşıyor ele, giysiye ve saçı bozuyor maalesef

Ozgul Sunar dedi ki...

Ben de denedim ancak soylenildiği gibi dokulmeler ve sacta sertleşmeler oluyor :( aslında guzel bir ürün ama bulaşıcılığı rahatsız ediyor. Fakat ben de 6 yasındaki kızımda pembeyi denedim. O cok mutlu oldu ve cok beğendi. www.annecocuk.co

Adsız dedi ki...

1 yıl olmuş ama yinede merak ediyorum sormak istedim. Kıyafetlere veya yastığa bulaştığında çıkıyor mu? Ayrıca saçlarım koyu sarı ama ışıkta açık sarı olarak yansıyor. Kuru uygulasam tutar mı? Teşekkürler. :)

Парфюми dedi ki...

Great colors and great idea to change your hair! :)

Yorum Gönder