Sayfalar

18 Temmuz 2013 Perşembe

Mim : BEN KİMİM?



Uzun zamandır mim yayınlamıyorum pek blogumda mime yer vermiyorum sanırım ondan . Ama Marstan Düşen Kadın blogunun sahibi Ceren mimlemiş uzun zamandır mim yapmayınca da bunu  yapmaya sizlerle de paylaşmaya karar verdim umarım iyi etmişimdir :)




Ben Kimim?

Ben İrem 17 yaşındayım Kız Meslek Lisesi'nde Çocuk Gelişim bölümü okuyorum son sınıfa geçtim .




Blogumun adı nereden geliyor?

Oldukça komik bir isim :D Ablamın ben seni yirem gibi yaptığı espriden çıkma birşey .




Blog açmaya nasıl karar verdim ?

Önceleri kozmetik bloglarını gezerdim hatta bulup beğendiğim blogları hiç affetmez son yazısına kadar okurdum sonra şans eseri oje bloglarına denk geldim bir hevestir açıverdim gitti :)




Neden kozmetik blogu?

Aslında benim blogum kapsamlı bir blog genelde herşeyimi paylaşıyorum .Oje olarak açtığım blogum kozmetik , D.I.Y. , blogu olarak devam ediyor :)




Kişiliğim :

Sempatik , gülmeyi ve güldürmeyi , taklit yapmayı seven eğlenceli biriyim. Akrep burcuyum birçok özelliğini taşıyorum mihihihihi ^^ . Çok konuşurum özellikle de farklı ses tonlarıyla şive anlamında diyorum . Yeni girdiğim bir ortamda çekingen olmayan hemen etrafa ısınan biriyim . Genelde önyargılıyım , yolda yürürken bile yanımdan geçen kızı sevmediysem bir daha sevmem çok zor bu bir saplantı bilmiyorum :D Hakkımı ve akadaşlarımın haklarını savunan bir tipim gerektiğinde çaçaron bir tip olabiliyorum ihihiih ^^ Ben ve arkadaşlarımın sevmediği insanlara laf sokmak en sevdiğim şeydir diyebilirim . Sanırım bu mim sayesinde ne şirret birşey olduğumu öğrendiniz :P :D




Hoşlandıklarım :

Moda çizimleri yapmayı gerçekten çok seviyorum , bildiğiniz üzere tırnaklarımı süslemeyi de .Bu sene keşfettiğim Hint filmlerinin hastasıyım , filmler sayesinde Hint kültürünede çok özeniyorum o danslar , kızların takıları , kıyafetleri bilmiyorum çok sık Hint filmleri izliyorum en başta çok önyargılı olsam da ki böyle olan birçok insan var ama bir tavsiye Aamir Khan'ın filmleri ile başlayabilirsiniz . İnanın banada o sevdirdi sonra Shahrukh Khan , Kajol ,Rani Mukherje , Kareena Kapoor amanın bu gider böyle . Neyse müzik dinlemeyi çok severim Hint film müzikleri de dahil beğendiğim her şarkıyı dinlerim arabesk rap hariç ahahaha onalrı da dalga geçerek dinliyoıruz , arkadaşlaırmla vakit geçirmeye bayılırım . Alışveriş yapmaak aahh en sevdiğimiz şeylerden biri her kız gibi benimde öyle . Bir bluz bir ayakkabı alsam bile çok mutlu oluyorum genelde hep aynı şeyleri giymeyi sevmediğimden sanırım , bu sebepten dolayı d.i.y projelerini çok seviyorum küçücük dokunuşlarla birşeyleir değiştirmekten çok haz alıyorum :)




Hoşlanmadıklarım :

Ahh ahh neler varda buraya bir kısmını yazayım . Patavatsız ,kendini beğenmiş , megaloman , bencil ayrıca bencil olduğunu kabul etmeyen  insanlardan gerçekten hiç hoşlanmıyorum . Fazla hırsı sevmiyorum çünkü hırs insanların gerçekten gözünü kör ediyor bu konuda Ceren ile hemfikiriz gerçekten azimli olmak ve hırslı olmak ikisi çok başka şeyler . Arkamdan iş çevirilmesinden hiç hazetmiyorum . Bundan arkadaşlarımda rahatsız ama en sevmediğim şey ise benim aldığım birşeyin aynısının alınmasıdır . Ya bilmiyorum ama gerçekten hoşlanmıyorum . Bir de Erdek gibi küçük bir yerde yaşadığım için siyam ikizi gibi gezmek istediğim en son şeylerden biridir .Bu özelliğimden dolayı arkadaşlarıma çok kızmışlığım olmuştur hala daha bu düşüncem böyle .



En çok sevdiğim makyaj malzemem :

Şöyle desem daha iyi bronz allığım , eyelinerım ve rimelim :)



Çantamda olmazsa olmazlarım :
Telefonum , kulaklığım , cüzdan , anahtar gibi hep bulunması gerekenlerin dışında olmazsa olmaz olarak tel toka , ayna ve yedek hızma sanırım şuan halka hızma kullansamda normal hzıma kullanırken yedek hızma bulunmalı düşme ihtimaline karşılık .




En son okuduğum kitap :

Canan TAN - Piraye hühüühüh çok ağlamıştım okuyun :(





Ben böyle biriyim az çok tanıdınız . Siz de kim olduğunuzu bizlerle paylaşmak istersneiz bu mimi yapabilirsiniz :)
Hepinizi öpüyoruuuuum Ceren çok teşekkür ederim :)

15 güzel yorum :) ♥:

Marstandusenkadin dedi ki...

Ay çok sevdim seni ben :D Hint filimlerini izlemeye ben de başladım gerçekten güzeller :) Piraye ♡ Okuduğum en duygu yüklü kitaptı sanırım okurken yaşadım bu kitabı sanki. Çok sevdim ben de :) Seni tanımak güzel oldu. Ben teşekkür ederim mimi yaptığın için :)

Nilgün Komar dedi ki...

sen kimmisin? benim çıtır yetenekli ve tatlı fıstığımsın!

YUUGEN dedi ki...

Tanıştığımıza sevindim çok gençmişssin ahh ahh 17 li yaşlar :)
hazioz.blogspot.com

İrem GÖKER dedi ki...

Aiiy ne mutlu bana :)) Kesinlikle sonunda çok ağlamıştım :/

Oyyyy Nilgün ablam öperimmmm :***

Bende çok sevindim Hazeeel :)))

Adsız dedi ki...

Sana bir kere daha yazmistim tabi nerden hatirlayacaksin Yaaa biliyomusunn bu mimi okuyunca bir durup acaba bunu benmi yazdım diye düşündüm çünkü okudugun bolumden tut burcuna kadar hoslandiklarindan hislanmadiklarina ayni bence insanlar sadece fiziken cift yaratilmamislar ruhende cift yaratilmis :) bu arada supersin blogunda sende keske tanisiyo olsaydik seni tanimak isterdim :)

İrem GÖKER dedi ki...

Yaaa inanmıyorum bu akdar denk gelebilirdi sanırım haklısın :)) Çok çok teşekkür ederim bende isterdim ruh ikizimle tanışmak :)))

Adsız dedi ki...

;) birşey sormak istiyorum bu sene üniversite sınavına giricez nasıl Yetiş tiruyosun ben yetiştirememe korkusundan böle bir işe kalkışamadım

İrem GÖKER dedi ki...

Farkındaysan bende çok sık yazı yazamıyorum ama sınavada hazırlanıyorum diyemem çünkü ben 1 sene bekleyeceğim neden dersen yaz stajım var ve ygsye hazırlanmam zor zaten okulda da sayısal dersler görmediğimiz için 1 sene daha bekleyeceğim

Adsız dedi ki...

Hımm dersaneye filan giderek o Sayısal açığını kapatabilirsin aslında bizimde bir kahvemiz eksik oldu neyse tanıştığıma memnun oldum ;) :)

Nilgün Komar dedi ki...

bende seni bir kere daha öperim kuşum..

Kuzununannesi dedi ki...

sevgılı ırem cok sekersın cok sevımlı cok pozıtıfsınnn vee canan tan ortak noktamız:) sevgıler

İrem GÖKER dedi ki...

Çok teşekkür ederiiiimm :)))

ANDYSTYLE dedi ki...

pretty :)

Adsız dedi ki...

bloğu bıraktın heralde?

Adsız dedi ki...

Ojelerinin hepsinin resmini çekermisin çok merak ettim :)

Yorum Gönder