Sayfalar

5 Kasım 2012 Pazartesi

Okul Manikürü

Miribalaaar ^^

Birkaçınızın bildiği gibi lise 3'e gidiyorum ve tırnaklarımıda çok sevdiğim için bakımsız görünmeleri beni rahatsız ediyor ..
Genelde tırnaklarımda hep tırnak sertleştirici kullanmama rağmen tırnak uçlarım çok beyaz değildir .. Bunun için kendimce liselilerin kullanabileceği bir manikür yaptım ve sizlere göstermek istedim .. 

Yapımına gelecek olursak ; Bir miktar beyaz ojeyi palete damlatıyoruz ve süngerleme tekniği ile pıt pıt tırnak uçlarımıza değdiriyoruz..( Ancak süngere aldığımız ojenin fazlalığını palete birkaç kez değdirirde pıt pıtlarsak daha doğal bir görüntü elde ederiz .) Top coat olarak kullanacağımız ojeyle beyaz ojemizin geçişini sağlıyoruz .. Bu görüntü tırnaklarımızı hem bakımlı hemde güzel gösteriyor .. Eğer matlaştırıcınız  varsa matlaştırıcı sürmenizi tavsiye ederim oje olduğunu belli olmaz :)

Ben top coat olarak Flormar'ın tırnak sertleşticisini kullandım .. Bu ürünü birkaç haftadır kullanıyorum henüz süper bir etkisini görmedim . Tırnaklarımı kısacık kestiğimde deneyip sizlerle yorumumu tekrar paylaşırım :)

1

2

3

4

5

7

8

Aşağıdaki resimde anlatmak istediğim şu ; Kullanacağınız rakı beyazımsı top coatınızı hafif hafif aşağı doğru sürerseniz ojenizin aşağı doğru saydamlaşması tırnaklarınızı daha doğal gösterecektir ..

9


Hepinizi çoooook öptüm hepinize iyi haftasonları .. Siz bunu okurken ben büyük ihtimalle okulda öğle yemeğinde olacağım .. :(


6 güzel yorum :) ♥:

Unknown dedi ki...

ÇOK HOŞ İREM TEŞEKKÜRLER:)

İrem GÖKER dedi ki...

Rica ederimm :))

Ecrim Yavuz dedi ki...

Bende flormarın 319 numaralısını sürüyorum haftaiçi hafta sonları değiştirmeye fırsatım oluyor o da pek belli olmuyor benim tırnaklarımda da vitaminsizlikten beyazlıklar var onları saklamak için güzel oluyor :D Mutlaka bu manikürü de deniyicem :)

belmut dedi ki...

tatlım ne zordu hem lisede olup hem tırnak bakımı :( sen güzel bi yöntem bulmuşsun bence :)

Unknown dedi ki...

İrem bir şey srocaum, bende yeni bir blog açtım fakat birşeyler bilmiyorum. Özelden bir yerden konuşsak acaba bana yardımcı olur musun? :)

İrem GÖKER dedi ki...

Çok bilmişin günlüğü aynı beyazlıklar bende de var ama tırnağımın ortasında çıkanlarda oluyo :/

Teşekkür ederim belmut :)

Tanımadıklarımı eklemiyorum canım

Yorum Gönder