Sayfalar

12 Haziran 2011 Pazar

Yakaladın yakaladın




Daha öncede yakaladinyakaladin.com dan alışveriş yapmıştım hatta Oje Şekillendirici almıştım inanılmaz uygun bir fiyata halada satılyıor almak isterseniz .. Az önce şöyle bir bilgi aldım kendilerinden 


"Sitemiz yakaladinyakaladin.com da satıştaki tırnak şekillendirici içinden çıkan disk her pakette ayrı ayrı çıkmaktadır, disk seçimi yoktur. 5'li pakette yedek diskler bir hafta içinde satışa çıkacaktır. Keyifli alışverişler.
yakaladın yakaladın..."


Eğer almak isteyen olrsa diye paylaşmak istedim :)

7 güzel yorum :) ♥:

Blair dedi ki...

İrem ben almak istiyorum ama güvenilir mi acaba ? Şüpheliyim :S

Adsız dedi ki...

iremciiimm ablacımm ya benimde şu konad setine ihtiyacımm varr:(( bana yardımcı olur musun?? bide konad için ojenin nasıl olması lazım kıvamı?? öptümm canım cevap bekliyorum ojeli günler..:)

İrem GÖKER dedi ki...

Nursima : 4 kere alışveriş yaptım ve birsürü insan alışveriş yapıyor kesinlikle güvenilir .
Seda : Konad ojeleri özel olarak da satılyıor ama cıvık olmayan kıvamı koyu olan flormar ojelerini kullanabilirsin .. Konadı da yakaladinyakaladin.com dan , tirnaksusleme.com dan veya tirnakcenter.com dan alabilirsn

pia dedi ki...

ben de senin bloğunda görüp almıştım,o fiyata göre çok iyi gelmişti ve çok memnun kalmıştım hatta hediye anahtarlık bile göndermişlerdi , iyi ki postunu okumuşum ve almışım diyorum şimdi :)

İrem GÖKER dedi ki...

@pia : Ne güzeell iyi bişeye vesile olmuuşm anahtırlıklar çok şirin oluyor :)

parfoj dedi ki...

ben de simdi gordum bu postu ve siteyi inceledim bir kac bir sey siparis verdim :) diskleri tr den almanin bir yolunu ariyordum, tesekkurler :)

İrem GÖKER dedi ki...

@parfoj : Önemlid eğil yardımcı olabilmek güzel :)

Yorum Gönder