Sayfalar

26 Ocak 2013 Cumartesi

Gönen Köy Konağı :)



Merhabalaaaar bugün çok güzel bir yazıyla sizler ile birlikteyim :)



Ayın 19 'un da okulun düzenlediği Gönen gezisine katıldık . Tam sınavlarımızın bitişine denk gelmesi harika oldu ve en yakın arkadaşlarımla geziye katıldık . Gidiş dönüş , köy kahvaltısı dahil 30 TL verdik . Ve bence kesinlikle buna değer çok keyifliydi ! Sabah 9 da arabamız hareket etti 10 - 10.5 gibi Güneşli Köyüne vardık  . Guruldayan karınlarımızı susturmak için rezervasyon yaptırılan masalarımıza oturduk ilk görüştü topluca bir şaşkınlık yaşadık . Daha önce ufak bir araştırmıştım nasıl bir yer diye ancak fotoğrafdır falan diye düşünmüştüm kesinlikle öyle değilmiş . Masalar şahaneydi ! Önceden masamız hazırlanmış balından kaymağına kadar herşeyi masamızda bulunuyordu .Daha sonra tabakalrımızı kapıp açık büfeye doğru yol aldık . Ordaki manzarada harikaydı daha önce yemediğim tatlar vs. bu yüzden herşeyi tatmak için acaba bu nasıldır düşüncesiyle devasa tabaklarla masalarımıza döndük tabiiiikii tabakalarımızı bitiremedik . Utandık kendimizden .. Gidecek olursanız öneriyorum bilmediğini tatlarla tabaklarınızı doldurmayın sonra hepsi kalıyor .

530715_482897698435102_249254564_n

Bizim aklımızda kalan tatlı kuplardı biz kahvaltıdan sonra alırız dediğimiz için tüketilmişti malisif :(  Daha sonra kızlarla ettrafı gezdik bolca fotoğraf çektik .. Ördekleri , tavşanları , atları gördük ^^ .. Söylemem gereken bir diğer şey ise mimarisi .. Biz girer girmez ortama bayıldık tuvaletine kadar her ayrıntısı düşünülmüş zevkle döşenmiş !  Hatta sitelerinde çevrenin 3d turu var buradan bakabilirsiniz :)

Daha sonra Köy Konağından ayrılıp at çiftliğine uğradık atları sevdik :)


Ama konağa yazın gitmek eminim daha zevkli olacaktır biz gittiğimizde dünden kalan yağmurlu hava vardı birde biz oradaykende bastırdı  tabi buna rağmen yine de inanılmaz zevkliydi çok güldük çok eğlendik çok gezdik .. Süsümüzden ödün vermeyelim diye topuklu giydik bir süre sonra ayaklar bizi taşımaz olduuu ..

Çay bahçesinden önce :(


Çay bahçesini görünce ^^



Zar zor bulduğumuz bir çay bahçesine oturduk sıcak çikolatalarımızla keyif yaptık ..


Son anda keşfettiğimiz 50 kuruşçudan takılar aldık ancak hep böyle olur son dakikada gördüğümüz bir yerde çok fazla birşey alamadan çıktık :((( Daha sonra geldiğimiz otobüsle geri döndük .. Arabada hocalarımız , yaşlı teyzeler olmasına rağmen yol boyunca şarkılar söylediik .. Kısacası inanılmaz eğlenceli unutamayacağımız bir anı oldu bizim için :)



Bir sonraki yazıda ne aldığımı ne giydiğimi ne sürdüğümü yazıciğiiimmm beklemede kalıııııııııınnnn <333

Öpttüüüüüüüüüüüm

XOXO

5 güzel yorum :) ♥:

Acemi Terzi dedi ki...

Ehehe son kareye bayıldım bunun bir de şarkısı var, bilirsin belki " sen iyi ol da sıkıntı yok kii sen iyi ol da sıkıntı yok!" :) Çok eğlendiğiniz resimlerden belli oluyor zaten ^^ "Yediğin içitiğin senin olsun, bize aldıklarını anlat!" diyorum ve merakla bir sonraki postunu bekliyorum <3

İrem GÖKER dedi ki...

Şarkıyı bilmiyordum eheh ^^ 3-4 Takı aslında bişici almadım kiiii :))

Unknown dedi ki...

Bende daha evvel gittim,çok güzel bir kahvaltıcı,Ankarada yok inanın böyle bir konsept,Mayıs 2013 te Erdekte olucam ve ilk gideceğim sabah kahvaltısı Gönende Köy Konağı:-)))Sonrada Susurlukta tost,teşekkürler paylaşımınız için

KUBİLAY

Unknown dedi ki...

Daha evvel bende bulundum Gönende,son derece güzel bir kahvaltı yeri,harika ceşitleri,gozu doyuyor insanın önce.
Ben Ankaradayım,burada bile boyle bir kahvaltı yapamadık.Mayıs 2013 de Gönende olacağım,ve ilk gideceğim yer Köy Konağı sonra da Susurlukta tost..
Tesekkurler paylaşımınız icin.

İrem GÖKER dedi ki...

Kesinlikle bizde kahvaltısına gittik ancak akşam yemeklerini de merak etmiyor değilim :) Rica ederim okuduğunuz için teşekkürler :)

Yorum Gönder