Sayfalar

24 Haziran 2011 Cuma

Verita 69 , Alix Avien 231 , Konad M 60

Herkese Merhabaa :)

En son yazımdan beri yeni olaylar gelişti :( Meslek lisesinde okuduğum için bir bölüm seçmem gerekiyordu ve Giyim Üretim Teknolojisi alanı seçicektim ama bölümümü tamamen kapattılar !!!! Öfkem çooookkk ve çok ağladım :'( Neyse offf ..

Bu hafta tırnaklarımda Nemo'nun hediyesi olan Verita  69 vardı Harika bir oje bayıldımmmm .. Rengi opaklığı harika 2 kat sürdüm ama yetti . Daha sonrarenklendirmek istedim laciverte gri yakışır dedim Alix Avien 'in 231 numaralı ojesi ile M60 diskinden şu deseni yaptım ;









15 Haziran 2011 Çarşamba

Düzenleme 2

Çekmecemi harap halinden kurtarmak için yine el attım :) Renklerine göre dizdim bu seferde ve saydım 131 ojem olmuş maşşallh desteklerinden dolayı herkese teşekkür ederim :)





Yeni hali budur :)



Buda beeeenn :)



(Fotoğraflar telefondan çekildiği için pek iyi dğeil k.b :)

12 Haziran 2011 Pazar

Yakaladın yakaladın




Daha öncede yakaladinyakaladin.com dan alışveriş yapmıştım hatta Oje Şekillendirici almıştım inanılmaz uygun bir fiyata halada satılyıor almak isterseniz .. Az önce şöyle bir bilgi aldım kendilerinden 


"Sitemiz yakaladinyakaladin.com da satıştaki tırnak şekillendirici içinden çıkan disk her pakette ayrı ayrı çıkmaktadır, disk seçimi yoktur. 5'li pakette yedek diskler bir hafta içinde satışa çıkacaktır. Keyifli alışverişler.
yakaladın yakaladın..."


Eğer almak isteyen olrsa diye paylaşmak istedim :)

4 Haziran 2011 Cumartesi

100 izleyici :)

Evet artık 100 izleyicim oldu . İzleyen herkese çoooook teşekkür ediyorum blog adetindendir bende bir çekiliş yapmayı mutlaka düşünüyorum :) Ama şimdi olmayabilir .. Zamanı gelince blogumda görürsünüz zaten :) Dikiş kursuna gidiyordum bitmek üzere :) Seneyede giyim üretim bölümünü seçmeyi düşnünyorum,çok istiyorum bugün okulun defilesi vardı izleyemedim ama çalışmalarda görmüştüm harika şeyler yaratmışlar şimdi bir dikiş makinem olsa diyorum :)

Hepinizi çok öptümm :)